Smalle banner

Thema avond Gevaarlijke Liefde

Dinsdag  27 februari 2018 door Lilja van Himbergen, coördinator "Gevaarlijke liefde"

 

Thema-avond: Gevaarlijke liefde

foto handSekting is van alle tijden maar door de rol van sociale media is het nu zichtbaarder. Er komen steeds meer voorbeelden en verhalen van slachtoffers naar buiten. Er zijn ook slachtoffers onder mensen met een verstandelijke beperking. Normen en waarden op het gebied van seks veranderen, video’s gaan sneller rond en degenen die er misbruik van willen maken hoeven er minder moeite voor te doen. Het is een illusie om te denken dat het allemaal voorkomen kan worden. Wanneer er open over gesproken wordt, kunnen slachtoffers beter de stap zetten om hulp te zoeken. Op deze avond krijg je handvaten om samen in gesprek te gaan over dit belangrijke onderwerp.

Meer over de spreekster
Lilja van Himbergen is de coördinator van ‘Gevaarlijke Liefde’ bij Humanitas in Den Bosch. Gevaarlijke liefde is een preventieproject voor jongeren, ouders en professionals. Zij bieden binnen de regio ’s-Hertogenbosch kosteloos voorlichtingen aan op het gebied van grenzen, sexting, loverboys en jeugdprostitutie. Lees verder….

 

Georganiseerd door: Het Veilige Huis
Gastspreker: Lilja van Himbergen
Datum: Dinsdag 27 februari 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Let op andere locatie! Humanitas, Orthen 2-4, 5231 XS 's-Hertogenbosch
Kosten: € 7,50 incl. koffie en thee (dit bedrag komt volledig ten goede aan Het Veilige Huis)
Betaling: Via de website van Het Veilige Huis

evenement eigenschappen

Startdatum 27-02-2018 19:30
Einddatum 27-02-2018 21:30
Sluitingsdatum 26-02-2018 18:00
Prijs per persoon € 7,50 inclusief koffie/thee
Locatie
Humanitas
Orthen 2-4, Nederland
Humanitas
€7,50 7
Deel dit evenement

SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top