Smalle banner

Coming Out en een licht verstandelijke beperking

Arnold Boekhoff en Rijkjan Sikkel hielden dit gesprek eerder tijdens een thema-avond georganiseerd in Den Bosch door COC Noordoost Brabent en Het Veilige Huis. Van dit gesprek zijn toen geen beelden vastgelegd. De behoefde het openhartige verhaal van Arnold nog eens terug te kunnen zien is nu gerealiseerd in deze 'reproductie' opgenomen op 9 mei 2017 in Zaanstad.


Met dank aan:
www.zonderstempel.nl
www.hetveiligehuis.nl

Het Veilige Huis Pubergids

Het materiaal wat wordt getoond in de onderstaande vlog is gratis te leen bij de bibliotheek van Cello. Voor meer informatie of voor een bezoek aan de bibliotheek (alleen op afspraak) kunt u rechtstreeks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Deze vlog is tot stand gekomen in samenwerking met het bedrijf Deptofcreation.

SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top