Smalle banner

Zwanger zijn en bevallen

zwanger-zijnTitel: Zwanger zijn en bevallen – praktische tips in gewone taal

Instrument: boek voor cliënten (AVI2)

Auteur: M. van Deursen en W. van Os

Verkrijgbaar: Gratis te leen via bibliotheek Cello

Inhoud: Voor aanstaande ouders die moeite hebben met lezen of met de Nederlandse taal. Het boek bevat praktische tips in gewone taal beschrijft stap voor stap en in hele eenvoudige woorden wat er in het lichaam van een vrouw gebeurt als ze zwanger is.

Ook is in dit boek te lezen hoe een bevalling verloopt, wat je allemaal moet regelen, en wanneer je de vroedvrouw of de huisarts moet bellen.


SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top