Smalle banner

Lespakket 'Klein, maar niet fijn'

seksoaTitel: lespakket 'Klein, maar niet fijn'

Instrument: Docenten- en leerlingenmateriaal normaal niveau

Auteur: SekSOA

Verkrijgbaar: Gratis te leen via bibliotheek Cello

Inhoud: Het lespakket bevat een docentenhandleiding en een leerlingenhandleiding. Het leerlingengedeelte is in de handleiding opgenomen en kan door de docent worden gekopieerd. De lessenserie neemt ongeveer twee lesuren in beslag.

Het lespakket 'Klein, maar niet fijn' maakt leerlingen op een leuke en praktische manier bewust van: de verspreidingssnelheid van bacteriën, het verspreidingsgevaar van bacteriële soa en wat te doen als je een soa denkt te hebben.


SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top