Smalle banner

Seks@relaties.kom!

seksrelatiesTitel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Instrument: Boek en cd-rom specifiek gericht op mensen met een verstandelijke beperking

Auteur: Greet Conix [red.], Hilde Claerhout & An Ryckaert

Verkrijgbaar: Tijdelijk niet te leen via bibliotheek Cello/ Bestellen via website kosten 32 euro

Inhoud: Een werkboek voor mensen met een verstandelijk handicap en hun al dan niet professionele omgeving om samen te 'werken' aan hun relationeel en seksueel welzijn.

Het boek met cd-rom is de weerslag van jarenlange unieke praktijk van VMG (Vormingswerk voor Mensen met een Verstandelijke handicap en hun omgeving).


SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top