Smalle banner

101 vragen over jongeren en seks

101-vragenTitel: 101 vragen over jongeren en seks (seks onder je 25e)

Instrument: Literatuur voor begeleiders

Auteurs: uitgave van Soa Aids Nederland en de Rutgers Nisso Groep

Verkrijgbaar: Te leen via bibliotheek Cello

Inhoud: Het boekje '101 Vragen over jongeren en seks' geeft antwoord op de 101 meest gestelde vragen over jongeren en seks. Het is een handig naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over de seksuele gezondheid van jongeren. Uit het onderzoek 'Seks onder je 25ste'.

Vragen die worden behandelt zijn beginnen jongeren steeds eerder met seks, kunnen meisjes minder goed grenzen aangeven dan jongens, hoe vaak worden jongeren gedwongen tot seks, worden jongeren in een relatie weleens gedwongen tot seks, hoeveel meisjes gaan in zee met een loverboy, hebben jongeren ook seks via internet en meer.


SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top