Smalle banner

Vrijspel

vrijspelTitel: Vrijspel

Instrument: Spel

Auteurs: J. de Poorter, M. van Schoor

Verkrijgbaar: Bibliotheek Cello

Inhoud: Vrijspel is een uitgave dat begeleiders een bron van inspiratie wil aanbieden, om een speels en gevarieerd aanbod op te zetten rond de thema's voorbehoedsmiddelen, SOA en zwangerschap. Het spelaanbod bestaat uit vier rubrieken.

 

  • Bij de eerste rubriek 'spelen', vind je opwarmertjes. De spelletjes hebben als doel kennis te maken met de verschillende voorbehoedsmiddelen. De focus ligt op het vertrouwd raken met het materiaal.
  • De tweede rubriek 'meer weten' bevat spelletjes die de speler meer informatie geven over de voorbehoedsmiddelen. De spelers komen door deze spelmethodieken meer te weten over de werking, het gebruik en andere aspecten van de verschillende voorbehoedsmiddelen.
  • 'Zwanger' is de derde rubriek. De spelletjes hebben als doel om op een speelse en luchtige manier het thema zwangerschap aan bod te brengen.
  • De vierde en laatste rubriek is 'SOA'. Je vindt er spelletjes met informatie over de verschillende soa en de mogelijke klachten. Maar eveneens kan je hier terecht voor kennismakingspelletjes met soa's.

SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top