Smalle banner

Puberkwartet

puberkwartetTitel: Puberkwartet

Instrument: kwartetspel

Auteur: Rutgers WPF

Verkrijgbaar: Bibliotheek Cello

Inhoud: Onderwerpen: gevoelens, meisjes, jongens, vriendschap, verkering vragen, verkering hebben, uitmaken, zoenen, voorbehoedmiddelen, SOA, grenzen en info. Voor 10+. Een kwartet waarmee kinderen tussen 10 en 12 jaar kennis maken met verschillende aspecten van de puberteit en begrippen rondom seksualiteit en relaties.

Omvat: 52 kaarten, die samen 13 kwartetten vormen, en Spelregels met tips voor leerkrachten. In het puberkwartet komen thema's aan bod zoals: gevoelens in de puberteit, veranderingen bij meisjes, veranderingen bij jongens, verliefd, verkering hebben, vriendschap, zoenen, uitmaken, voorbehoedmiddelen, soa, wensen en grenzen en wensen. Het spel is ook heel goed thuis te spelen.


SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top