Smalle banner

Seksofoon

sexofoonTitel: Seksofoon

Instrument: spel; doelgroep: 14 jaar en ouder

Inhoud: Met een gsm als spelbord en sms-kaarten met stellingen maak je op een actieve en speelse manier kennis met allerlei aspecten van relaties en seksualiteit. De werkvorm bestaat uit een spel en een gespreksgedeelte. Je kiest zelf waar je de nadruk op legt.

De thema's van 'Sexofoon' zijn: verliefdheid; lichaamsbeeld; de eerste keer; veilig vrijen; lichaamscontact; holebiseksualiteit.

Deelnemers: 4 tot 15

Spelmateriaal:

  • spelbord
  • 6 spelfiches
  • 24 speelkaarten (12 sms-kaarten en 12 toetsenkaarten)
  • handleiding
  • voorbehoedsmiddelengids 'Beddengoed'

SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top