Smalle banner

IPuber

ipuberTitel: IPuber

Instrument: Educatief spel rond imago, weerbaarheid, lichaam, seksualiteit en communicatie. Iedere deelnemer heeft zijn eigen spelbord in de vorm van een smartphone. Het doel is om verschillende apps te verdienen voor je smartphone.

Verkrijgbaar: Bibliotheek Cello

Inhoud: Een educatief spel rond imago, weerbaarheid, lichaam, seksualiteit en communicatie.

Met IPuber maken pubers door speelse opdrachten kennis met 5 kernthema's binnen puberteit. Ze ontwikkelen op een veilige en leuke manier kennis en vaardigheden en attitudes. De spelers gaan in groep op pad met een kartonnen smartphonespelbord en verzamelen zoveel mogelijk kartonnen applicaties door opdrachten te volbrengen. Met de applicaties pimpen ze hun smartphone en proberen ze het spel te winnen.

Gemiddeld duurt het spel 2u, maar als begeleider kan je zelf bepalen welke opdrachten je wel of niet doet afhankelijk van de context, tijd dat je hebt, ruimte die je ter beschikking en je doelgroep.


SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top