Smalle banner

Bouw mee aan Het Veilige Huis!

Onderschrijf jij ook het belang van dit onderwerp en wil je erover meepraten en -denken? Iedereen is welkom om 'mee te bouwen' aan Het Veilige Huis. Help ons bijvoorbeeld mee onze bibliotheek te vullen door ons op de hoogte te brengen van relevante artikelen, boeken en apps en deel ervaringen via onze website en facebookpagina.

Daarnaast zijn we op zoek naar:


Gastsprekers met een specialisme

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is. Daarom deze oproep aan gastsprekers met een bepaalde specialisatie die het leuk (en net als wij belangrijk) vinden om hun kennis te delen met bezoekers van Het Veilige Huis. Wil jij een lezing of masterclass verzorgen over een specifiek onderwerp? Denk aan social media/sexting, signalen herkennen van seksueel misbruik, seksuele verscheidenheid en een beperking. Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SAMEN KOMEN WE VERDER

Samen bouwen we aan Het Veilige Huis. Door kennis en ervaringen te delen. Naar elkaar te luisteren. Te vragen. En buiten de bestaande hokjes te denken.

Deel je specialisme met ons!

Het Veilige Huis organiseert geregeld lezingen en masterclasses voor ouders van een kind met een beperking en professionals. We merken dat de vraag naar specialistische masterclasses groot is ...

Lees meer

Wat kun jij doen?

Het Veilige Huis wordt gedragen door vrijwilligers. Aan enthousiaste mensen die zich hard willen maken voor een veiligere omgeving voor kinderen met een beperking hebben we dan ook nooit genoeg. Wil jij jouw steentje bijdragen aan Het Veilige Huis? Neem dan contact met ons op.Lees meer

Contact opnemen? Dat kan!

Stichting Het Veilige Huis
Postadres: Postbus 237
5240 AE Rosmalen
KvK 59114363
Twitter: @veiligehuis
Facebook: hetveiligehuis
Neem contact op

Back to top